Paytm FIFTY Offer: Rs 50 Cashback On Rs 100 Recharge & Bill Payment

Paytm FIFTY Offer: Rs 50 Cashback On Rs 100 Recharge & Bill Payment: As always, today we are back with another Paytm cashback offer.Now you can get Rs 50 Cashback on recharge of Rs 100.So now recharge your mobile and get Rs 50 cashback in your paytm wallet.
Paytm FIFTY Offer: Rs 50 Cashback On Rs 100 Recharge & Bill Payment
You May Like -

Steps to Get Rs 50 Cashback On Rs 100 Recharge or Bill Payment:

  1. First of all, Open Paytm App or Website
  2. Now initiate a recharge of Rs 100 or more.
  3. Enter Coupon: FIFTY
  4. Complete your payment.
  5. Cashback will be credited to your Paytm Wallet.

Terms & Conditions:
  1. Use Promocode FIFTY to be eligible for this offer.
  2. Minimum transaction amount must be greater than or equal to ₹100.
  3. Maximum Cashback amount that can be earned is ₹50.
  4. Click "Proceed to Pay/Recharge" and enter FIFTY in "Have a Promocode?" section.
  5. Promocode can be used only once per user and once per number.
  6. Promocode is valid on Mobile recharge, Landline, Data card, DTH recharge, Electricity, Financial Services, Metro, Gas, Education, Water & Tolls transactions.
  7. Promocode is not applicable on TATASKY, Videocon D2H & Dish TV recharge.
  8. Promocode is valid only on new numbers that have never been recharged/bill paid before on Paytm.
  9. Cashback will be credited within 24 hours of the successful transaction into user's Paytm Account.
  10. We reserve the right to end/alter any or all offers at our discretion without any prior notice.

{Answers} Amazon Subscribe & Save Quiz Answers - Win ₹5000 Amazon Pay Balance

Amazon Subscribe & Save Quiz Answers - Win ₹5000 Amazon Pay Balance, Amazon Subscribe & Save Quiz Contest live, Amazon contest answers today, Amazon Subscribe & Save quiz Answers: Hello Guys, We  are back with another Amazon Quiz Contest offer.In this offer you can win ₹5000 amazon pay balance just by playing a simple quiz contest.Here we have given the Answers of Amazon Parachute Quiz Contest.So now without wasting time read the answers below & know How to join Amazon Subscribe & Save Quiz Contest.
{Answers} Amazon Subscribe & Save Quiz Answers - Win ₹5000 Amazon Pay Balance

You May Like-

Amazon Subscribe & Save Quiz Answers - Win ₹5000 Amazon Pay Balance:

1. First of all, Download Amazon App.

2. Sign Up/Login to your Amazon account.

3. On the app Homepage click on  Subscribe & Save Quiz Banner.

4. Now answer all the questions correctly.

All Answers Of Amazon Subscribe & Save Quiz:

1. You can set up regularly scheduled deliveries and earn savings on your daily essentials. This Amazon.in offering is called ‘Subscribe & ____’. Fill in the blanks.

Answer: Save

2. Which of the following products cannot be subscribed on Amazon?

Answer: Invisibility cloak

3. Which of the following is not a benefit in Subscribe & Save?

Answer: Time Travel

4. What is Subscribe & Save’s curated, monthly subscription box called?

Answer: Handpicked Subscription Box

5. What is the current Fest running on Subscribe & Save, which gives you minimum 25% off subscriptions called?

Answer: Subscription Fest

Amazon Subscribe & Save Quiz Details:

  1. This Contest will commence on 4th December from 12:00:01 a.m. (IST) to 5th December 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 40 (Forty) participants will be selected as winners by a random draw of lots. A total of 40 (Forty) participants will be selected as winners of the Contest.
  6. The declared winner(s) will be eligible for winning Amazon Gift Card worth Rs. 5000/- each (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
So now play the Amazon Subscribe & Save Quiz contest & Win Rs 5000 Amazon Pay Balance.

{Answers} Amazon Parachute Quiz Answers - Win ₹5000 Amazon Pay Balance

Amazon Parachute Quiz Answers - Win ₹5000 Amazon Pay Balance, Amazon Parachute Quiz Contest live, Amazon contest answers today, Amazon Parachute quiz Answers: Hello Guys, We  are back with another Amazon Quiz Contest offer.In this offer you can win ₹5000 amazon pay balance just by playing a simple quiz contest.Here we have given the Answers of Amazon Parachute Quiz Contest.So now without wasting time read the answers below & know How to join Amazon Parachute Quiz Contest.
{Answers} Amazon Parachute Quiz Answers - Win ₹5000 Amazon Pay Balance

You May Like-

Amazon Parachute Quiz Answers - Win ₹5000 Amazon Pay Balance:

1. First of all, Download Amazon App.

2. Sign Up/Login to your Amazon account.

3. On the app Homepage click on  Amazon Parachute Quiz Banner.

4. Now answer all the questions correctly.

The prizes will be delivered  to winner on or before 31st January 2018.

All Answers Of Amazon Parachute Quiz:

1. What can coconut oil NOT Be used as?

Answer– Detergent

2. Which of these is a form of medicine?

Answer – Ayurveda

3. Which of these is NOT present in Parachute Ayurvedic Gold Hair Oil?

Answer – Gold

4. What is “Tel Pak Vidhi” method of?

Answer – Oil Preparation

5. Which of these is NOT the Name a Hairstyle?

Answer –Flowerpot

Amazon Parachute Quiz Details:

  1. This Contest will commence on 6th December from 12:00:01 a.m. (IST) to 12th December 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 20 (Twenty)participants will be selected as winners by a random draw of lots. A total of 20 (Twenty) participants will be selected as winners of the Contest.
  6. The declared winner(s) will be eligible for winning Amazon Pay balance worth Rs 5000 each (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
So now play the Amazon Parachute Quiz Contest & Win Rs 5000 Amazon Pay Balance.

{FlipKart} Buy Mi A1 Gold, Black Worth Rs 14999 at Just Rs 13999

Mi A1 Gold, Black Worth Rs 14999 at Just Rs 13999: Hello Guys, We are back with an amazing deal today.In Big Shopping days FlipKart is offering Huge Discount on mobile phones.If you want to buy Smartphones then this is the right time.Now you can buy Xiaomi Mi A1 Worth Rs 14999 at Just Rs 139999(Rs 1000 Discount).
Mi A1 BlackMi A1 Gold

How to Get Rs 1000 Discount On Xiaomi Mi A1:

  1. First of all, Go to this Flipkart Offer Page.
  2. Now Add the product to your cart.
  3. Enter your shipping details.
  4. Pay with SBI card to get 10% extra discount.
  5. Complete your payment.
  6. Done!!

Visit OffersCloud.in daily for more exclusive offers.

{Answers} Amazon OnePlus 5T Quiz Answers - Win OnePlus 5T

Amazon OnePlus 5T Quiz Answers - Win OnePlus 5T, Amazon OnePlus 5T Quiz Contest live, Amazon contest answers today, Amazon OnePlus 5T quiz Answers: Hello Guys, we are back with another Amazon Quiz Contest offer.Now you can play quiz & Win Rs 5000.Just you have answer some simple questions.Want to win ₹5000 from this contest? Then without wasting time read the answers below & know How to join Amazon OnePlus 5T Quiz Contest.
You May Like-

{Answers} Amazon OnePlus 5T Quiz Answers - Win OnePlus 5T

Amazon OnePlus 5T Quiz Answers - Win OnePlus 5T:

1. First of all, Download Amazon App.

2. Sign Up/Login to your Amazon account.

3. On the app Homepage click on  OnePlus 5T Quiz Banner.

4. Now answer all the questions correctly.

All Answers Of Amazon OnePlus 5T Quiz:


1. When does sale start for the OnePlus 5T Star Wars Special Edition smartphone?

Answer–  15 December

2. OnePlus 5T offers a larger viewing experience compared to OnePlus 5, at a similar form factor. What is the display screen size of the OnePlus 5T?

Answer –6.01 inch

3. What is the RAM configuration of the OnePlus 5T Star Wars Special Edition?

Answer –8 GB

4. Which of these phrases is associated with OnePlus?

Answer – Never settle

5. When is ‘Star Wars: The Last Jedi’ movie releasing in India?

Answer – December 15, 2017

Amazon OnePlus 5T Quiz Details:

  1. This Contest will commence on 8th December 2017 from 12:00:01 a.m. (IST) to 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions or riddles will be posted during the entire Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 5 (five) participants will be selected as winners by a random draw of lots who would each get a brand new Oneplus 5T.
So now play the Amazon OnePlus 5T Quiz contest & Win Smartphone.